Het ontstaan van Duijvelaar E-commerce..

 

Duijvelaar E-commerce opende op 20 november 2002 haar “digitale webwinkeldeuren”. Al snel na de eerste stappen en ervaringen in de verkoop via internet kwam oprichter en ondernemer Stian Duijvelaar erachter dat de kracht van Duijvelaar E-commerce ligt in het bieden van productkennis, specialisme en vertrouwen. Daarom is iedere Duijvelaar E-commerce webshop een specialistische shop die geheel in een eigen thema staat. De overkoepelende zaken zoals klantenservice, warehousing, logistiek en financiële zaken zijn tot in de puntjes verzorgd. U kunt dus zorgeloos bij ons winkelen, bestellen, afrekenen en wanneer nodig retourneren.

 

„Iets online aankopen moet soepel, duidelijk en foutloos gaan. En wanneer er dan onverhoopt toch iets mis gaat is het aan ons om er voor u te zijn en uw klacht of probleem naar tevredenheid op te lossen”, aldus Duijvelaar…

 

Onze eerste specialistische webshop was Goedkopesneeuwkettingen.nl. Door de productkennis, klantenservice en scherpe prijzen is deze inmiddels marktleider in de online verkoop van sneeuwkettingen. De voorraad, logistieke handelingen, financiële zaken en klantenservice van al onze webwinkels gebeurt vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Alphen aan den Rijn. Er werken in totaal 8 mensen fulltime om uw pakket scherp geprijsd, snel en correct bij u op de deurmat te krijgen. Inmiddels hebben wij meer dan twintig specialistische shops in Nederland en België en gaan we in Duitsland de eerste vijf webshops nog dit jaar overschrijden. Ook zijn er reeds markt verkennende activiteiten in de UK, Denemarken en Frankrijk en lopen er diverse try-outs in andere landen.

 

Onze missie is om naast het uitbreiden van het productassortiment en nieuwe specialistische webshops onze bestaande webshops ook in Europa verder uit te rollen.

 

Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Duijvelaar E-commerce.

Duijvelaar E-commerce
Kalkovenweg 52D
2401 LK Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172 200 100
E-mailadres: info@duijvelaarecommerce.nl
KvK-nummer: 28095816
BTW-nummer: NL17.4780.771.b01

Nieuwsbrief ontvangen?
Interessante links